Huuhkajaväriä sunnuntaina Jalkapallopäivän Veikkausliigaottelun HJK-KTP katsomossa

08.06.2023

Jalkapallopäivänä 11.6. pelattavan Veikkausliigan ottelun HJK-KTP yleisön joukossa voi nähdä tuttuja kasvoja.

Miesten A-maajoukkue tuleviin em-karsintaotteluihin Sloveniaa ja San Marinoa vastaan julkaistiin viikolla ja julkaisun yhteydessä paikalla olleet päävalmentaja Markku Kanerva ja tähtihyökkääjä Teemu Pukki paljastivat suunnitelmansa tulevalle sunnuntaille.

– Olen Jalkapallopäivänä katsomossa seuraamassa ainakin HJK-KTP -ottelua ja ennen muuta HJK:sta nyt A-maajoukkueeseen valittuja pelaajia, Kanerva kertoi.

– Samassa ottelussa olen minäkin paikalla. Kun vastakkain on molemmat seurat, joita olen Suomessa edustanut ja nyt on mahdollisuus otteluun mennä, niin ilman muuta siellä olen, Pukki kertoi.

Pukki seuraa tarkkaan ennen kaikkea kasvattajaseuransa KTP:n otteita, vaikka katsomoon harvakseltaan pääseekin. Sunnuntai on kuitenkin toinen kerta tänä keväänä.

– Näyttää ihan hyvältä KTP:n kannalta, viimeksi kyyti Veikkausliigassa oli aika kylmää. Nyt on alkanut paremmin. Olin itse käymässä cupin peliä katsomassa. ja vaikkei se mikään huippupeli ollutkaan, niin KTP meni jatkoon.

– Ilolla seuraan KTP:ta, kun nyt ainakin näyttää hyvältä. Tietysti ollaan vielä alkukaudessa ja paljon töitä sielläkin on vielä edessä, Pukki muistuttaa.